lp_matala_logo.jpg

Lash Perfect (Eyelash Design Company) on yksi Iso-Britannian suosituimmista ripsimerkeistä.

Tuotesarja on erittäin korkeatasoinen, ja se on mm. BABTAC:in ja The Guild of Professional Beauty Therapists Ltd:n sertifioima. Tarjoamamme koulutukset ovat valmistajan sertifioimia, joten koulutuksen läpäisseet Lash Perfect -ripsiteknikoilla on kansainvälisesti tunnistettu sertifikaatti ammattitaidostaan.

Lash Perfect tarjoaa erittäin korkealaatuiset ja tarkkaan testatut tuotteet ja koulutuksen ripsiammattilaisiksi haluaville. Lisäksi lisäkoulutamme jo ripsiä tekeviä ammattilaisia, jotka haluavat liittyä alati kasvavaan Lash Perfect -ammattilaiset joukkoon!

Lash Perfect ripsikuidut ovat korkelaatuisia, erittäin kevyitä ja ne kestävät viikkoja päivittäisessä käytössä. Kaikki ripset ovat AAA-laatuluokiteltuja.

lunalashes_pack_extrathick.jpg

Perinteisten kuitujen lisäksi tarjolla on myös ainutlaatuiset Luna Lashes -ripsikuidut kokeneemmille ripsiteknikoille. Nämä innovatiiviset Luna Lashes -ripsikuidut on ohennettu molemmista päistä, jonka ansiosta ripset ovat entistäkin kevyempiä ja mikä parasta, ne kiinnittyvät saumattomasti luonnonripseen!

Lash Perfectin ripsiliimat ovat valmistettu Eu:ssa ja ne ovat testattuja medikaalisen tason kiinnitysaineita, viimeisimpien EU-säädösten mukaisia, ISO -sertifioituja tuotteita. Valikoimasta löytyy myös suosittu tuoksuton liimavaihtoehto. 

Tuotesarja laajenee kokoajan täyttäen alalla kehittyvää kysyntää ja vaatimuksia. Kiinnitämme koulutuksessa erityistä huomiota tuotteiden turvalliseen käyttöön niin asiakkaiden kuin tekijöidenkin kannalta. Yksi Lash Perfectin uusista tuotteista on Expel Gel, joka on luotu vähentämään liimasta haituvia höyryjä työtilassa.

Lisäksi sarja tarjoaa jälleenmyyntiin kehittyneet hoito- ja oheistuotteet.